Om Mujin-kai

Det japanske ord Mujin kan frit oversættes til ”alle er lige”. Kai kan oversættes til “forening”. Så Mujin-kai kan lidt frit oversættes til “foreningen hvor alle er lige”.  Klubbens navn er et udtryk for at foreningen værdsætter og respekterer alle sine karate-ka’er (elever) ens, uanset niveau, køn og alder.

Mujin-kai blev stiftet som karateklub i 1990 af daværende chefinstruktør Frank Sabroe. Jan Isager er Mujin-kais nuværende chefinstruktør og sensei. Jan-sensei har det overordnede ansvar for al træning i dojo’en og er desuden gradueringsansvarlig.

Klubben har tidligere ligget på Vesterbro og Nørrebro. I dag hører klubben til på Frederiksberg i Kedelhallen, hvor vi har fundet os godt til rette og er glade for at være.

Mujin-kai træner stilarten Shotokan karate som er den mest udbredte karatestilart i verden. Klubben lægger vægt på at træne traditionel karate frem for sportskarate. Vi stiller gerne op til stævner, men det er ikke det primære formål med træningen.
Mujin-kai er medlem af JKA og Dansk Traditionel Karateforbund.

Mujin-kai er et sted hvor vi udvikler vores færdigheder og forståelse for karate samt at sørge for at klubben er et sted med socialt samvær og kammeratskab.

Vi vil derfor gerne byde dig velkommen til at træne sammen med os.