Tilbud til veteraner

I Mujin-kai værdsætter vi indsatsen de danske veteraner har ydet under deres udsendelser. Derfor tilbyder vi 50 % rabat på kontingentet, til netop de veteraner. Tilbuddet gælder for alle veteraner med eller uden ”bagage i rygsækken”. Der bliver ikke oprettet særlige hold for veteraner, hvorfor træningen foregå sammen med de øvrige medlemmer. Vi tilpasser dog træningen efter de enkeltes behov og formåen, hvilket betyder at det er gradvis opbygning af teknikker, hvori man vil opnå en øget fordybelse, indre ro og koncentrationsevne, dette kan være en stor hjælp i hverdagen.

Chefinstruktør Jan Isager Sensei, er selv veteran med udsendelser til Balkan tilbage i 1995, 1997 & 1999, og har oplevet, hvorledes den fysiske og mentale karatetræning har skabt det overskud og ro, som har været nødvendig i en svær tid efter udsendelserne. Karate er meget mere end effektivt selvforsvar og fysiske træning, det er også træning af sindet. Her er specielt Kihon og Kata særligt velegnet. I Shotokan har vi 5 grundregler (Dojo-kun), de er en stor del af træningen af krop og sind.

SenseiMoksu-198x300

Vi stiller ingen garantier, men giver et tilbud om at komme og prøve det. Vi tilbyder derfor 1 måneds gratis prøveperiode.

Skulle der være stemning for at Sensei kommer ned i Veterancentret / Soldaterhjem for at undervise eller blot for at snakke / lytte, kan det aftales med Sensei og er ganske gratis.

Vi henviser til de øvrige sider på vores hjemmeside for mere information om vores træning, grundregler (Dojo-kun), kontingent m.m.